Eerst mensen dan huizen

De reden dat ik mijn eigen kantoor ben begonnen, is om met persoonlijke aandacht op geheel eigen wijze te kunnen werken voor mijn klanten. Volledig vrij zijn om alle kanten op te kunnen binnen de regels van het vak. Eerst mensen dan huizen. Aan de basis van mijn dienstverlening staan uw wensen en uw verhaal.

Daarbij kijkt Kanen Makelaardij met u verder dan het huis alleen. Het moet op alle mogelijke manieren passen en kunnen, al naar gelang de situatie. Het gaat om een spannende combinatie van emotie, dromen en veel geld. Soms moet je in de tiende versnelling, soms juist niet. Niet één huis of situatie is hetzelfde.

Ik ken de regio het Gooi (Hilversum, Bussum, Naarden, Laren, Blaricum, Huizen, Baarn) zeer goed omdat ik hier al meer dan twintig jaar met veel plezier woon en werk. Incidenteel help ik - op verzoek - ook mensen buiten de regio.

Ik handel snel, communiceer graag praktisch en direct en ben duidelijk en eerlijk. Geen flauwekul, gewoon doortastend, vanuit passie en resultaatgericht.

Ik doe alles zelf, vanuit mijn eigen kantoor. Daardoor zijn mijn tarieven zeer concurrerend en passend bij het huis en de situatie. Ook buiten kantoortijden ben ik bereikbaar en beschikbaar.

Wilt u mij spreken?

Neem contact met mij op Meer over mij

erna kanen

Mijn missie

U volledig ontzorgen bij de aan- of verkoop van uw woning zodanig dat u gelukkig bent met het behaalde eindresultaat en de wijze waarop het traject verlopen is. De manier van samenwerken stem ik volledig af op uw wensen. Kortom, een professionele makelaar die de papieren nog komt brengen en halen als u dat fijn vindt.

Mijn filosofie

Ik ben uw enige aanspreekpunt en ga voor u door het vuur. Het kantoor ben ik. Persoonlijk contact, professionele dienstverlening, flexibele bereikbaarheid en beschikbaarheid en volle inzet is waarop u kunt rekenen.

Waarom bij mij

Een huis aan- of verkopen is geen sinecure en is iets dat u misschien maar drie tot vier keer in uw leven doet. Het is mijn taak dit proces goed te laten verlopen en u te behoeden en beschermen voor onnodige risico’s. Kanen Makelaardij is een klein kantoor en dat wil ik graag zo houden om u en het gehele verkoopproces alle aandacht te kunnen geven. Zodat u bij een nieuw traject van aan- of verkoop van uw huis uitkijkt naar een volgende samenwerking met mij.

Helder en eerlijk advies

Een eerste gesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos en tijdens dit gesprek ontvangt u een glashelder en eerlijk advies. Na dit advies weet u wat de mogelijkheden zijn voor de verkoop van uw woning en op welke wijze wij dit samen kunnen aanpakken. Dat geldt evenzeer voor de aankoop van een huis.